15 december - Jullov | ❤ Cattis ❤
cattis

❤ Cattis ❤

Annons

15 december – Jullov

Nu hr jag jullov i en månad. Sista lektionen var ett studiebesök på Grodden, korttidsboende för barn och unga här i staden 🙂 Har en uppgift kvar att göra bara så är allt för terminen klart.

Helgen har varit väldigt kul och väldigt onyttig, har typ bara ätit pizza, godis och kakor. I lördags hade vi lussefirande 2 gånger (typ) och sen hade vi spelkväll med lite kompisar, spelade Cluedo, Alias och sedan gammalt nintendospel fast på Wii. Kom i säng senare än vanligt så hela lördagen kände jag mig rätt seg. Igår  var vi på Millons dop där vi var faddrar. Det var högmässa i kyrkan med nattvard, så det tog 1,5 timme men det gick bättre än förväntat. Barnen skötte sig väldigt bra faktiskt, och Silas hade vi inte ens med. Sen på kvällen var vi på inflyttningsfika hos Robins kusin som flyttade i somras.

Idag har det varit studiebesök som jag skrev, och nästan direkt när jag kom hem så åkte Robin till jobbet. Han skulle komma hem sent igen för de skulle greja med massa saker som inte var jobbrelaterade, typ verktyg och sånt.

Barnens koja 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cattis

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats